Ljubavni hrosokop 26.11.2012

Do 4.10 bit ćete u središtu pozornosti većine osoba suprotnog spola. Nakon tog datuma vaš ljubavni život postaje malo manje atraktivan, a vi se trudite uživati na diskretniji način. Vezani će biti dobro, dok će samci gledati da se ne nameću pod svaku cijenu, nego da u svojim udvaranjima idu korak po korak.Saznajte više u astro&tarot centru: Djevica – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Ljubavni horoskop Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. oktobar. LAV U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. oktobar. STRELAC Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. oktobra. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. oktobar.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s